Monday, September 10, 2012

Waiting to b a Father...

Perkahwinan menurut islam...(klik sini utk berinteraksi dengan pakar).. aku sngt lah excited bila dapat tau yang wife aku di sahkan hamil...hurmmmmm..neves pon ade..neway bini aku tak mabok2..n tak de plak ngidam nk mkn yang bukan2..daging belibis ke..xde plak...yang pelik, di awal kehamilan beliau, aku yang mabok..setiap pagi aku mabuk sehingga kandungan beliau berusia 5 bulan kalau tak silap..pelik gak!!! tp, org2 lama ckp, mmg ade spisis yg mcm ni..hahahaha...hukum karma katanya.. so, tak byk pic beliau ketika hamil, aku pon tak tau kenapa..ade gak plan nk wat photoshoot mcm ala2 pasangan lain yang wat gaya peluk perut, cium perut, tp tak berkesempatan... tp, ade satu pic yang aku snap pki hp aku HTC incredible s yang dh calau balau...

mase ni beliau mahu mkn western,aku pn membawa ke windmill, Melaka Raya atas cadangan Buyol..


2 comments:

  1. Replies
    1. Hehe..ade gak yg bace blog besawang ni ek..cik funna tgg hari ek? due bila tu? gmbar babay, tgg la next entry.. :p

      Delete