Monday, September 10, 2012

Tarikh Keramat---1 Julai 2011

Aku terima nikah Norhazilina Bte Bahari dengan mas kahwinnya 40 ringgit tunai......Yes, i change my status. gembira dan tak sangka bila dh kahwin! smpi skang pon tak percaya dh kawin..rase cam muda g plak..br 28 tahun mase kawin hari tu..hehehe..muda kah? haruuuusssss lahhhh perasan muda! hehehe.. anyway, kepada future Aku,(mcm aku ckp sebelum ni la, blog n penulisan aku ni utk diri aku pada masa hadapan, mane tau aku kena sakit nyanyuk, hilang ingatan ke, at least, i have this to read about myself later..who knows!) telah di ijab kabul kan pada 1 Julai 2011-Jumaat-04.00ptg-Masjid Tanah, bersanding sebelah perempuan pada 2 Julai 2011 dan bersanding sebelah lelaki pada 9 Julai 2011.. Alhamdulilah, semua berjalan lancar..anyway, a few pic utk di kongsikan..(pic ni sebelah pihak lelaki yang di ambil oleh En Rizal ngada2..) Ada jugak video kawin yang dibuat oleh syarikat terkemuka tanahair yang selalu wat video utk artis2, memperkenalkan LH Media..Syarikat ni wat video Tomok kawin sama tarikh dgn aku kawin, so, mereka menghantar budak picisan utk wat video wedding aku memandangkan yang power2 semua dh pegi wat kat rumah tomok.Video yang di rakam oleh mereka aku simpan, dan nyorokkan dibwh katil, ikat pki kain warna kunig (mcm nk kurung saka la..) di mana aku sendiri segan nk upload kat sini...so sad! by da way, my lovely buddy Omaw, yang shoot video wedding aku (semasa sebelah lelaki)..menggunakan 1 DSLR n 50mm lens, berjaya membuatkkan aku tersenyum lebar. He such a talent guy and had a potential to be a pro.he is a PRO!!(untuk video aku..klik sini)










special thanks to :Rizal,Zali,Omaw,Timah,Abear n ikin.  

No comments:

Post a Comment